iD Studio Architects

Addressing the built environment …

Architectuur is een toegepaste kunst waarbij de ontwerper oplossingen aanbiedt op maat om op optimale wijze tegemoet te komen aan de specifieke eisen van de context, de klant en zijn budget. Weinig bekommerd om onze eigen "huisstijl", zoeken we eerder naar een esthetiek die beantwoordt aan het specifieke in elk project. Ons doel daarbij is een design-georiënteerde benadering te combineren met een sterke appreciatie van vakmanschap, en met de beleving van de materialen waarmee we werken.

Door gebruik te maken van hedendaagse software en technologie, bieden we u een volledig geïntegreerde service aan, gaande van haalbaarheidsstudies en voorontwerp, over projectmanagement en werfcontrole tot de oplevering van uw project.

We bieden u onze brede basis van ervaring aan in aanverwante vakgebieden zoals interieurdesign en meubelontwerp. Bovendien is ook het milieu van groot belang voor ons werk, en passen we waar mogelijk milieuvriendelijke materialen toe.

Als een onafhankelijk architectuurbureau met relaties naar andere, gespecialiseerde bedrijven, bezitten we de flexibiliteit om snel en doeltreffend te reageren op een breed toepassingsveld van architecturale opdrachten.